Jag älskar min häst<3

Åkte ut till zalle direkt efter skolan och tillbringade några mysiga timmar i hans sällskap.
Stod och borstade och pysslade i runt två timmar..Jag trimmade lite öron hår (:P), ryktade, flätade, tvättade ögonen, smörjde mulen, borstade hovarna och ja gorde han klar för utställning i princip! Riktigt fin blev han min lilla ponny!
Jag introducerade även min data för honom och han tyckte den var väldigt fin, tog också ett kort på oss..:)
Älskar min fina zalle och trots att han har sina små brister och egenheter så skulle jag inte kunna leva utan honom. Jag ska göra allt för att han ska må bra och leva ett långt långt liv!
Nu ska jag kolla runt lite på datan och sen kolla lite på teve innan jag går och lägger mig.
Känner mig inte alls ba, hostar och är eländig..Tror att jag stannar hemma imorgon, känner mig inte alls bra faktiskt.
Hoppas att ni mår bättre!
Vi hörs!
Pussar och kramar


Geekar datan :)

Hallo!

Okej ni kommer inte tro mig nu, men just nu har vi so och jag sitter här och bloggar..
Vår so lärare Petra kom in när lektionen började efter lunch och vi suckade lite lätt och stängde våra
datorer. Men petra hade inga planer på att ha ngon seriös so lektion, utan istället tyckte hon att vi skulle
få ägna oss åt våra datorer något som ingen hade invändningar emot!
Så nu sitter vi här, klass nio A utspridda i klassrummet och geekar våra datorer! Mycket trevligt måste
jag säga!
Jag har dock inte börjat utforska några programm ännu, än så länge har jag bara surfat runt lite på nätet..
Nej nu ska jag fortsätta med vår jätte seriösa lektion, jag tänkte kolla några klipp på youtube..
Varsågod och bli avensjuka! :P
Kramar

klassrummet just nu..

Äntligen!!!

Har typ lycko känslor i hela kroppen just nu, är såå glad!
Äntligen har jag fått min dator!! Är så j***a glad!!
Så nu har jag en alldeles egen macbook!! Och den är hur bra som helst!!
Är så glad!! Nu kommer både skol arbetet och bloggandet underlätta en Hel del!
Wiii! :D

tagen med datan! :)

massage..

Halloj!

Blir ett super snabbt inlägg nu, har jätte bråttom!
Kom precis hem från stallet och ska bara duscha och sen så ska jag åka på massage!
Åhh det ska bli så skönt! En hel timme av njutning och avkoppling!
Så nu ska jag springa och duscha så att jag inte luktar häst..
Kajak paddlingen gick super förästen, tog lite bilder som jag lägger ut så fort jag hinner.
Ha det gott
Puss o kram

Stall möte..

Hallå där!

Klockan är åtta minuter över sju och jag ska om en liten liten stund få skjuts till skolan.
Vi ska ut och paddla kajak idag! Det ska bli jätte kul, har aldrig gjort det förut. Har provat kanot förut, men vad jag
förstått så är det ganska stor skillnad..
Men jaja hur som helst, nu måste jag gå och göra klart det sista. Men det jag skulle säga var att jag inte hann och skriva igår för att vi kom hem så sent. Vi hade stall möte och sen avslutnings middag/kräftskiva tillsammans med alla i stallet. Det är nämligen två stycken som ska flytta så vi hade lite middag och pratade och hade lite trevligt.
Det var kul men det blev som sagt lite sent.
Hoppas verkligen att jag har batteri i min lilla digital kamera som är vatten tät, så jag kan ta med den och ta lite schyssta bilder idag..
Ha det bäst och önska mig lycka till (alltså att jag inte ramlar i..)
Kramar

Sista..

Hej där!

Blir sista inlägg för ikväll nu, ska precis gå och duscha och gå och göra mig iordning för kvällen.
Måste försöka komma i säng tidigt nu när skolan börjat, jag är en sån person som absolut måste sova minst 8 timmar för att vara pigg på dagarna.
Så ska göra mig klar och sen gå och lägga mig och lyssna på eclipse! :)
Var ute hos zalle också efter grill grejen på skolan, han mådde bra men han börjar bli riktigt uttråkad nu..Vilket verkligen är förståeligt. Hoppas han kan sättas igång snart, längtar så efter att få ta en ridtur ut i skogen..
Hoppas ni haft en bra dag!
Hörs!
puss o kram

Emma strand

Halloj!!

Nu har jag en ny hemsida, den gamla(horseandharmony) blev det sturl med så jag var tvungen att stänga ner den. Men nu har jag som sagt en ny som ni jätte gärna får gå in och besöka! Den är inte helt klar ännu, jag håller fortfarande på att uppdaterar texterna och så men den går att besöka iallafall!
Hoppas ni gillar den, och glöm inte att skriva i gb!
Puss o kram


Back to normal again..

Hallå där!

Jaha då var allt tillbaka som vanligt igen, slut på sommar lov och härliga långa dagar i stallet, slappa på stranden och bara chilla med kompisarna..
Men men som jag skrev igår så är jag rätt sugen på att få sätta igång och aktivera min hjärna lite, allt för långa avbrott klarar jag inte av utan att bli lite rastlös. Jag behöver få tänka! Men det behöver ju inte bli alldeles för mycket, för det mår jag inte heller bra av då känns det som att hjärnan svämmar över på information!
Första skoldagen, om man nu kan kalla det skoldag var väldigt lugn. Vi började klockan nio med smaling i klassrummet, som är nytt för terminen. Vi har fått flyttat upp en trapp och har nu mera ett eget klassrum väldigt avskilt från alla andra, vilket är skönt det blir inte så mycket spring och så utanför nu.
Vi pratade, fick en massa med pappaer, en massa information om hur den kommande veckan kommer se ut, lite allmän info om vad som har hänt på skolan under lovet osv. Vi fick också reda på att vi får våra datorer på måndag, alltså om en vecka!! Jippie!
Efter att vi gjort en rolig liten tävling så fick vi sluta, redan halv tolv. Det var verkligen hur kul som helst att träffa alla kompisar igen och jag inser nu hur mycket jag har saknat alla!
Tog en prommenad hem och nu sitter jag här:) Jag hinner inte åka ut till zalle förns lite senare ikväll, runt fem sex eftersom mamma och jag ska tillbaka till skolan vid fyra igen på grillfest som anordnas för alla elever och föräldrar.
Så nu ska jag bara slappa lite en stund och ta det lugnt. Kanske ta en prommenad med engla i det fina vädret? Jag får se.
Hörs senare!
Många kramar

Uppladdning..

Halloj!

Så var det sista dagen för sommar lovet då..känns lite sorligt och halv tråkigt, men samtidigt så tycker jag att det ska bli riktigt kul att komma tillbaka till skolan igen! Mest längtar jag efter att få träffa alla kompisar igen, men det ska också bli spännade att se hur vårat schema ser ut, om vi fått några nya lärare, om det har börjat någon ny, vad vi ska jobba med osv. Sen så längtar jag väldigt mycket efter våra datorer som vi ska få, det ska inte bli helt fel!
Hela dagen idag har jag i princip tillbringat i stallet och bara tagit det lugnt och njutit av sista lediga dagen.
Har även fixat med hagen, har satt upp mera tråd eftersom vi har fått en liten smitare..Lilla viking har tydligen kommit på hur man på ett smidigt sätt tar sig in till zalle i hans hage..Han är så liten och smidig så han kliver imellan trådarna!! Trots att jag satte upp fyra trådar så smet han in så fort jag vände bort huvudet en sekund.
Egentligen gör det ingeting så att han går in till zalle, det är bara det att eftersom zalle inte ska röra på sig så mycket är det inge bra ifall det skulle bli bråk eller liknade. Dessutom så kan viking riskera att riva staketet när han ska ut och få med sig zalle..Vilket inte är bra.
Borstade zalle en ordentlig stund. var och köpte ögon skölj tidigare så jag tvättade även hans små ögon som är lite rinniga pga flugorna.
Även viking fick sig en borstning, jag tömkörde även viking en sväng och busade sedan lite med honom löst. Det är så mycket energi i den lilla ponnyn!
Nu har jag precis tagit mig ett lavendel doftande bad! Väldigt skönt. Ska alldeles strax gå och lägga mig och läsa, tänkte somna tidigt idag så jag är pigg tills imorgon!
Är till och med lite nervös, det känns alltid lite konstigt att börja igen efter ett så långt lov..
Hoppas att ni haft en skön sista dag av lovet, och kom ihåg: livet är inte slut för att skolan börjar!
Hörs!
Puss o kram

imorgon är det dags igen

Sorry..

Hallå där!
Ledsen att jag inte har skrivit på två hela dar (skandal jag vet..) men jag har helt enkelt inte haft tid! Märkligt hur tiden bara kan rinna iväg så fort.. Hur som helst, i torsdags drog pappa och jag en sväng till getsa gård i strängnäs och hälsade på. Jätte kul var det och jag träffa Joy<3 och red lektion. Lektionen var i akademisk ridkonst och jag red en ponny som heter Juniper, jätte fin häst är det! Det gick verkligen hur bra som helst!! Det var så roligt att få rida igen (det var ju ett tag sen) och ja det gick otroligt bra! Allt funkade super och jag gjorde till och med öppnor och slutor i både skritt trav och galopp! Har aldrig tidigare gjort skolorna i galopp så det var jätte kul! Hade ett brett leende på läpparna när vi var klara ..:) Jag är så glad att jag har Maria (min tränare) Utan henne och hennes råd skulle jag inte klara mig! Är så glad att hon finns! Nu så vill jag verkligen bara sätta igång med ponnyn och börja träna! I fredgas så var Lotta med familj ute i stallet, det var väldigt mysigt och det är så skönt att ha kommit igång med våra fredagar igen har saknat dem! Idag var jag, mamma och Oscar och shoppade lite grejer för skol starten, lägger upp bilder på vad jag köpte lite senare.. Nu ska jag hålla på lite med min hemsida och sen ska jag gå och lägga mig och lyssna på Eclipse! Hoppas ni har det bra och njuter av det sista som är kvar av sommar lovet (förusatt att ni inte redan börjat skolan så klart)
Ha det bäst
Puss o kraaam
  
En gammal bild från en annan lektion för Maria, även den i akademiskt men
på något större häst, Sir lancelot med en mank höjd på runt 1.75..

Jag dör jag dör jag dör jag dör!!!

Gaaaah vad jag längtar till november!!! Jag dör!! Kan inte vänta längre!! Vill se new moon!!!!
Kolla in nya trailern!!! Jag får rysningar, den är sååå bra! Tror new moon kommer att vara
helt otroligt jätte bra!!
Håller ni inte med?? ååå vad jag vill att det ska bli november!!!

Jag hatar när datan dummar sig!

Som rubriken lyder, jag hatar när datorn dummar sig! Varför kan den inte bara lyda och göra som jag säger åt den?
Har bråkat med den ett bra tag nu men den ger sig inte..Har hållt på att göra iordning min hemsida men data jäveln vill inte spara! Jag har försökt hundra gånger (nästan) och tryck på spara, då kommer det upp en liten bild där det står: Your design is saved. Men är den det? nej då! Puckade data!
Så nu ska jag göra ett sista försök på mammas data innan jag ger upp, måtte det funka på den! Jag vill ju göra klart min hemsida nu, göra din fin och så! Men men det ordnar sig nog, förhoppningsvis. Annars får jag starta en ny, men det verkar ju lång sökt..Men håll med mig om att det är grymt irriterande när våra kära datorer inte lyder våra viljor?
Ha det
Puss o kram


Längtar tills jag kommer få en sån här liten snygging, den kommer säkert inte att krångla så mycket..får vi hoppas i alla fall!


Det börjar dra ihop sig..

till skolstarten..Därför tänker jag vara så tråkig att gå och lägga mig..
Egentligen har jag ingen lust alls, men jag känner mig själv. Ska jag vara pigg när skolan börjar så måste jag börja vänja mig nu med att gå och lägga mig någorlunda i tid och gå upp tidigt på mornarna, annars kommer jag sitta uppe till halv två även när skolan är igång och så kommer jag bara vara trött och grinig på dagarna, och det vill vi ju inte eller hur?
Så nu tänker jag gå och krypa ner i sängen, men eftersom jag inte är riktigt så trött för att kunna somna på en gång så tänker jag lyssna lite på min lyssna skiva, Eclipse! En än gång måste jag säga att dem engelska verasionerna är mycket bättre än dem svenska. Det engelska språket är så mycket finare och det passar bättre in på något vis..Tycker ni inte? Svenska är lite tråkigt..
För att ni ska veta lite vad jag har gjort idag kommer här en snabb resume innan jag ska pallra mig härifrån..
Gick upp imorse och åkte och gav kamelerna (eller var det ponnysarna..) mat. Sen åkte jag hem, duschade och klädde på mig och åkte med pappa till läkaren..:/ När vi var klara där så åkte vi till sickla där pappa lämnade av mig hos mamma (som för er som inte vet jobbar där). Mamma och jag lunchade tillsammans och sen gick jag runt och typ gjorde ingeting i sickla i ungefär två timmar medans jag väntade på att mamma skulle bli klar och vi kunde åka till stallet. Det var rätt najs att bara gå runt i sickla för mig själv, gick i min egen takt och tittade och tittade i alla affärer, provade lite kläder, tittade lite till och satt på biblan och läste lite. Rätt chill alltså. Men hur som helst, när mamma var klar åkte vi ut till stallet och jag gosade och fixade med zalle. Blev inte så jätte lång stund idag, tror vi var där i ungefär två timmar (okej det är väl ganska länge det me, men inte om man jämför med hur länge jag brukar vara där.)
Efter att ha gett middag och pussat zalle och viking god natt så åkte vi hem..
Ungefär så har min dag sett ut i korthet. Hoppas ni haft något roligt för er!
Nej nu måste jag avsluta, mamma tjatar att hon vill ha datan och jag looovade innan jag satte mig här att jag bara skulle kolla en grej jätte fort..
Ha det bäst
puss o kram

En bild från förra sommaren, jag rider giggolo på runstens terräng bana. Det
var kul! :)

Ps!

Glömde ju bort att jag skulle hälsa god natt till er läsare från Engla!
Så god natt läsare önskar engla! (som själv är rätt sömnig..)
Puss o kram

Ett livs verk..

Hej där!

Sitter i fåtöljen i vardagsrummet och tittar på Tomas Järvhede seriöst roligt. Eller ja tittar och tittar, det är på i bakggrunden men jag är rätt inne i datan..
Men på tal om komiker och roliga saker, har ni sett Björn Gustavvsons film ett livs verk? Det är typ en samlings film med hans bästa klipp, sjukt rolig är den iaf och har ni inte sett den så gör det, på en gång!!
Annars så gör jag inte speciellt mycket, kom hem från stallet för ungefär en och en halv timme sen. Har varit där hela dagen idag me, pysslat med min ponny och gjort lite smått och gott som städat kanin buren och städat lite i skåpet..
Imorgon så har jag en läkar tid, något som jag inte direkt ser fram emot..Men men det är bara å bita ihop.
Dagarna går himla fort nu tycker jag, det känns som att snart sitter jag här med snö utanför fönstret..Känns ju redan som att det börjar bli höst och sen går det inte så himla lång tid så är vi mitt inne i vintern, och sen är det vår och sommar och sen börjar jag gymnasiumet! Och jag som inte ens vet vad jag ska gå för något!! ooh shit..nej nu får jag sluta, en dag i taget det är så man får tänka. Allt ordnar sig! Eller hur?
Nu ska jag gå och sova, måste försöka komma i tid lite skapligt nu på kvällarna för att vänja mig..
Blev ett rätt rörigt inlägg kände jag nu, men men jag skyller på att jag är trött och lite förvirrad..Hoppas ni hängde med i alla fall..Ska bättra mig!
Ha det bäst, och till ni som börjat skolan idag: hur gick första dan?
Ha det!
Puss o kram





Det här..

..Vill jag ha!

Vila - Ulva 3/4 Tunic Fornarina - Forever Jeans D Brand - Kino Chinos

Cheap Monday - Tamy Skirt 


Mikey plays with red sun..

hej igen!

Är bara tvungen att lägga in den här videon..har sett den väldigt många gånger och ja vad ska man säga?
Titta på den!
Kram


tråkigt..

hallå!
uuh jag har tråkigt...Ni vet säkert hur det är, skit jobbigt! Har absolut ingenting att göra. Det är för tidigt för att gå och lägga sig och jag känner inte för att ringa nån och hitta på nåt just nu...Så jag sitter här och stirrar på data skärmen och försöker komma på något vettigt att göra..
Har varit i stallet hela dagen och pysslat med min kära ponny<3 Han är mycket mycket bättre redan och det känns jätte skönt. Han är pigg och väldigt gosig, det märks att han vill röra sig nu. Men vi får väl avvakta och se tills vi har tagit bort medecinen om han fortfarande är lika då, jag hoppas verkligen det!
nä fy kommer inte på något att skriva..Har verkligen ide brist idag..
Juste, håller på att göra om på min hemsida www.horseandharmony.webs.com..så om ni går in där nu ser den förskräcklig ut..men det kommer bli bättre iaf.
Nej nu tänker jag gå och göra nåt, vad vet jag inte men något måste jag hitta på.
Ledsen för ett väldigt tråkigt inlägg men jag känner inte att jag har någon ork att skriva något vettigt..
ha det
Puss o kram

Hittade en gamma bild på engla när hon är fyra veckor  gammal och vi var
och kollade på henne för första gången..Visst är hon sööt!!?


Style by stars..

Halloj! Tänkte tipsa om en hemsida där dem har sjukt fina kläder, stylebystars.com heter den. Vill ha minst fyra av klänningarna dem har samt två av kjolarna.. Adios!

vackert..

Hej igen,

Måste bara lägga in den här videon, tycker låten är helt underbar. Den är så vacker, man blir nästan lite tårögd och får gås hud. Lyssna på den och njut.
Kramar

morgon stund..

har guld i mund!
Det tycker jag i alla fall:) Klockan är 7.29 och jag har varit vaken sen kvart i 6..Pappa och jag åkte ut och gav hästarna frukost.
Mockade även (som alltid) undan det som zalle bajsat under natten samt satte på han stöd bandage på bakbenen.
Sen åkte vi hem och åt frukost och gick och pappa gick och la sig och jag ligger här i sängen med datan i knäet..
Ska snart sova en stund jag me, så jag är lite pigg sen resten av dagen. Har inga andra planer förutom stallet. Tänkte ge alle massage idag, tror han skulle uppskatta det:) Annars så ska jag bara hålla han sällskap, han blir nämligen helt galen så fort jag lämnar hagen, då står han och skriker och gnägga tills jag kommer tillbaka då blir han lugn igen! Han står verkligen och ropar på mig, det är väldigt gulligt:) <3
Men aja hur som helst, nu ska jag nog sova en stund. Hoppas ni får en bra dag!
Skriver ikväll sen när jag kommer hem.
Puss o kram

full fart..

Väldigt tänkvärt..

Hallå på er!

Hittade det här på en sida och tyckte att det var väldigt bra och tänkvärt. Tänk vad djur är ärliga, god hjärtade och vad mycket vi kan lära oss av dem. Vi borde ta och lyssna mer och lära oss mer av dem, ta efter av dem.
Läs, tänk och fundera!
Kramar

Om en hund vore vår lärare så skulle dem lära oss detta:

* När någon som du älskar kommer hem, spring alltid och möt den.
* Låt alltid känslan av frisk luft och vinden mot ditt ansikte vara anledning nog för lycka.
* Bits inte när det räcker med att morra
* Låt andra få veta när dem inkräktar på ditt område.
* Njut av uppmärksamhet och var inte rädd för andra människors beröring
* oavsett hur ofta du får skäll- tjura inte, spring tillbaka och bli sams igen
* Var lojal
* låtsas aldrig vara någon du inte är
* om det du vill ha ligger nergrävt, gräv tills du hittar det.
* När någon har en dålig dag, var tyst, sätt dig nära och erbjud tröst genom att bara vara.


Lojal och med ett hjärta av guld, Molly<3


Depp..

hallå där,

Har inte skrivit sen onsdags nu, ledsen för det men jag har verkligen inte orkat alls..
Var inne med ponnyn till kliniken i onsdgas och det var inte helt bra med honom..:(
Det var inte så bra alls faktiskt, hans jävla jävla fång spökar igen och gör så att han får
ont i sina små hovar. Han blev ju bra och jätte pigg igen efter senaste anfallet, men så fort
vi tog bort medecinen blev han sämre igen. Så nu är det vila i tre veckor och medecin som gäller,
samt absolut inget mera gräs den här sommaren. Det känns fruktansvärt deppigt och jag har verkligen
varit nere, jag tycker så synd om min ponny och jag vill ju bara att han ska må bra!
Vi gör verkligen allting som man kan göra för att förhindra fången, men ändå så kommer
den tillbaka då och då. Så nu är det verkligen inte ett grönt strå för honom mer, det är verkligen hur tråkigt
som helst men det viktigaste är ändå att han inte blir sjuk igen. Vi har dessutom en jätte fin skogshage som är
stor och kuperad med träd och lite annat som han förmodligen kommer få gå i tillsammans med tre andra
ponnysar, så det kommer bli jätte bra! Där kommer han vara riktigt lycklig! Jag hoppas verkligen att det kommer
att funka..
Men men, så ni kan ju förstå att det är lite deppigt här just nu. Men nu har jag tagit mig i kragen och försökt rycka upp mig lite, jag måste ju vara glad och positiv för att stötta zalle och underlätta för honom. Det är ju trots allt tråkigast för honom.
Så det gäller att vara glad och smitta av det på honom, eftersom han är så känslig för mitt humör så måste jag se till att vara glad, för är jag glad då är han det med.
Så nu är det bara positivt tänkande som gäller så kommer dem tre veckorna gå undan!
Ha det bäst
Puss o kram

Ponnyn och viking första gången dem träffades, rang uppgörelse..

Kan man tävla i att bli bästisar?

Hallå där!

Klockan är inte mycket, bara nio men jag ska ändå gå och lägga mig. Ska nämligen upp tiidigt imorgon..Vi ska in till kliniken med zalle för att kolla honom samt sko han. Tiden har vi klockan nio och det tar minst en timme att åka dit..
Så ni kan ju räkna ut själva att det blir tidigt!
Så därför tänker jag gå och sova nu så att jag kanske inte är en zombie imorgon..
Har ni förästen sett paris hiltons new bff? Såg det just och det r ju lite sjukt måste jag säga. Jag tycker inte att man kan tävla i att bli någons bästa vän, kan man det? Jag tror inte det..
Programmet är ju lite sjukt men ändå underhållande att titta på, man blir lite paff över vilka människor som det finns..
Skulle ni vilja vara paris bff? Jag skulle inte vilja det..Tror inte att hon är speciellt äkta.
Men jaja nu ska jag sova.
Puss o kram

En bästis att lita på?

Jag gillar morgonen!

Hallå!

Trots att klockan bara är nio så har jag redan varit vaken i nästan två timmar. Steg upp klockan kvart i sju och åkte till stallet och gav hästarna frukost. Zalle och viking verkade ha något ouppklarat gräl hängandes emellan varandra, för dem var skit grining! Zalle backade upp mot viking två gånger och sparkade och viking bet zalle i bogen och hela tiden gick dem runt och sneglade på varandra med slickade öron bakåt..Ibland är dem bästisar och ibland tål dem inte varandra..dem är lite roliga dem där två!
När jag kom hem gick jag en prommenad med Engla, det var förmodligen det som gjorde att jag sen piggnade på mig och inte gick och la mig på en gång. Så nu sitter jag här och känner mig rätt pigg faktiskt. Jag gillar att vara uppe på morgonen. Det är mysigt att vara den enda som är uppe och sitta vid datan och gå runt och fixa lite.
Men nu tror jag ändå att jag ska försöka gå och vila ett tag, hade ju tänkt vara med bettina idag och då är det väl bra om jag inte är allt för trött..
Hörs sen!
Puss o kram

Lite bilder på Engla som jag tagit, vilken tycker ni är finast?









slarvig..

Hej hallå!

Gud va tiden går fort! Jag känner att tiden bara rinner iväg, har inte varit hemma igen på hela dagen
så det är förns nu (klockan tio) som jag har tid att sätta mig ner och skriva.
Dagen idag har varit rätt lugn, gick upp runt halv tio (pappa hade åkt ut och matat pållarna så jag fick sovmorgon).
Åt frukost, läste lite i en tidning och tog det lugnt en stund. Sen åkte pappa och jag till Sickla där vi träffade mamma och åt lunch tillsammans med henne. Jag gick även till biblan och hämtade ut Eclipse på lyssna skiva! Så nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig och lyssna!
När vi var klara så skjutsade pappa ut mig till stallet och jag gav pållarna lunch. Fixade lite med kaninerna, kollade på en ny hage till hästarna, mockade hagen, städade lite i kall hallen, pysslade med viking, pysslade med zalle samt tog en prommenad med zalle i skogen. Det var jätte mysigt och gissa vad vi hittade? Kantareller!
Mitt under en gran så stod det ett par stycken och jag blev helt tokig och skulle absolut ha dem, så zalle var tvungen att komma med och trycka sig emellan träd och buskar för att komma fram till dem små gula svamparna. Det såg så roligt ut när vi var framme vid kantarellerna, zalle tittade på mig med stora ögon och barr och pinnar i hela manen och det såg nästan ut som att han tänkte: Allt det där för dem där små svamparna? Haha, söt ponny!
När jag kom tillbaka fick zalle gå upp i hagen och så gav jag dem middag innan pappa kom och hämtade mig.
Imorgon så ska jag nog vara en stund med Bettina, vilket ska bli hel skoj.
Vad ska ni hitta på?
Nej nu ska jag gå och lyssna på min skiva!
Ha det gott
Puss o kram

en gammal bild från förra året: När zalle har badat så kan han inte ens
vänta tills man fått av han grimman innan han ska ner och rulla! Knäpp häst! <3


Trött loppis fröken..

hallå där!

Sitter just nu med en kopp te i handen och ska alldeles strax krypa
ner i soffan en stund innan jag ska gå och lägga mig och läsa. Har inte varit hemma mer än ungeäfr en timme
på hela dagen idag! Först var mamma och jag på siggesta gård och back lucke loppis.
Det går till så att man plockar ihop allt som man inte vill ha kvar utan vill sälja,
åker till siggesta, betalar en peng och får en parkerings plats och sen packar man upp alla
sina grejer och så har man loppis! Det var jätte många bilar som var där idag och väldigt mycket
köp sugna människor. Vi sålde tyvär inte så jätte mycket då, men lite känade vi ihop i alla fall, plus att jag hittade
ett riktigt fynd! En höst jacka! Tjohoo, lycklig är jag, snygg och super billig var den! Ett riktigt fynd!
Men jaja nog om det nu. Efter loppisen åkte jag direkt till stallet där jag tillbringade ganska många timmar innan
mamma och pappa kom och hämtade mig och vi åkte ner till boo badet och åt middag, Det var mysigt! Träffade
Bettina också! Dem kom precis tillbaka efter att ha varit ute med båten i typ tre veckor så det var ett "kärt återseende"!
Imorgon har jag inget speciellt planerat förutom stallet. Vad ska ni göra?
Nej nu känner jag att jag bara skriver om inget vettgigt alls..min hjärna är lite trött och orden bildar inte direkt
några jätte bra meningar..Så det är lika bra att gå och lägga sig.
Hoppas ni haft en bra dag, och att ni njuter av det sista som är kvar av sommar lovet. Man måste passa på!
Ha det bäst
Puss o kram

älskar denna bild, visst är den fin?

Hemma!

Hallå!

Klockan är kvart i tolv nu och jag är ganska trött..Kom hem för ett tag sen. Hade det jätte bra på grönan!
Det var jätte roligt att se på sommar krysset, och darin..mm darin darin! Lika söt som alltid..
Och vet ni? Jag var med i bild! Ja det är sant, en låång stund dessutom! Någon som såg sommar krysset
och la märket till det? Själv har jag inte sett det själv ännu utan det var mamma som berättade det
(hon satt hemma och kollade på teven) men jag ska kolla in reprisen när det nu är den går..
Men usch va hemskt egentligen att jag kom med..jag var inte ens medveten om att dem filmade mig då
så jag vet inte hur jag såg ut...Om man är medveten om att man har en kamera upptryck i fejan kanske
man anstränger sig lite för att se bra ut, men när man är helt omedveten om det..
Nej fy, hoppas bara jag inte gjorde någon konstig min eller nåt just då..jaja det återstår väl att se..
Hoppas ni haft en bra kväll!
Nu ska jag gå och sova, ska upp tidigt imorgon. Mamma och jag ska stå på backlucke loppis med ett
par kompisar ute på siggesta. Hoppas vi kommer sälja massor så vi får in lite pengar!
Håll tummarna för oss!
Natt natt
Puss o kram
Darin
aaah<3<3

Darin here i come!

Hallå där!

Kom precis hem från stallet och har duschat och bytt om. Ska alldeles strax gå och
fixa håret och sminka mig. Pappa och jag ska nämligen till Grönan och titta p¨
sommar krysset! wii, ska bli jätte roligt!
Och vet ni vem som ska spela ikväll? Darin! :D Aaah Emmas hjärta brinner lite
för honom..Jag hade en liten crusch (Okej då, inte liten utan stor och inte hade utan har..) när
jag var yngre. var helt galen i han då! Jag och Fanny (som också är galen i honom)
var på flera konserter och jag har varit på en hel del
singeringar..Och när jag fick reda på att han skulle spela på grönan så var jag bara tvungen..och im looking
forward to it!
Så nu ska jag gå och göra mig iordning, man vil ju se bra ut ifall han råkar fånga ens blick..:P
Ha det bäst
Puss o kram



En bit av Öland

Hej hopp!

hoppas allt är bra, med mig är det fortfarande sådär. Lite bättre idag än igår men jag är fortfarande lite nere..
Gick inte heller så jätte bra i stallet ida, eller egentligen gick det bra det var bara det att jag kände
att jag inte var riktigt på humör utan blev lite lätt irriterad när viking började bråka när jag skulle ge mat
och jag kände att jag hade kort stubin..Inte bra när man håller på med hästar! Då är det tålamod
tålamod tålamod och tålamod som gäller, man får inte tappa humöret. Känner man att man är
lite lätt retlig så är det bättre att sluta och göra något annat, vilket jag var tvungen att göra idag.
Så det var lite tråkigt, men men det är i alla fall bättre att avbryta än att fortsätta och sen bara tappa
humöret helt och bli arg.
Kom på attjag tror att jag är lite nere eftersom jag slarvat med mina tabletter..har inte tagit dem på tre dagar! Fy Emma!
Måste göra det imorgon, tror det blir bättre då.
Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa eller nåt. Har precis cyklat en sväng och handlat samt gjort
lite egn gjord glass, mums:) Tänkte lägga ut receptet här, fast lite senare pallar inte nu.
Nu tänkte jag däremot ladda upp ett par bilder från Öland, hoppas ni gillar dem.
Ha det bäst
Puss o kram

jag och djärf

Ida och Zinzana

sötnosar!

fia klättrar..

Julia, visst är hon söt?

Ida, Julia, Zana och klarblå himmel!

me

Som en ävla..

en till!

Good Morning!

Som rubriken lyder, god morgon på er!
Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort. Vaknade klockan elva ganska utvilad. Pappa
hade åkt ut och gett hästarna lunch så att jag fick sova ut för ovanlighetens skull.
Nu ska jag fixa en mat låda som jag ska ta med till stallet och sen åka.
Eftersom jag inte hann borsta zalle igår innan mitt trötthets anfall hoppade på
mig så ska han få en rejäl omgång idag! Och viking ska få bada igen (tvättar han varannan dag
för hans exem). Glömde berätta igår att jag var nere på volten emd zalle och tränade lite.
Blev mest lite random stuff som flytta bakdel och framdel på lång håll, lite cirkel övningar,
gå upp på en bro, och lite lös träning. Zalle var verkligen hur duktig som helst och han valde till och med att komma till mig är han var lös och strunta i den gröna grästuvan som var precis framför honom! Det hade han aldrig gjort för nåt år sen!
Men sen satt jag även upp på han och red lite utan huvudlag, vilket funkade super!! Zalle har nog aldrig varit så känslig
och duktig. Stannade på Woah varenda gång och svängde fint trots att jag inte hade några tyglar!
Det är en sån härlig känsla att kunna rida löst, som om man sitter ihop med hästen! Riktigt kul var det!
Nej nu måste jag gå och fixa matlådan!
men vi hörs sen
Puss o kram

viking ska bada...

och zalle ska borstas!

Night Night

Go Kväll!
Har just lagt ut en annons på blocket, ska sälja lite mera gamla häst saker samt ett
bar skåp som är mammas och pappas gamla..
Var ute i stallet en sväng och gav hästarna mat, finns inget bättre än att vara där på kvällen.
Det är så lugnt och ro fyllt på något. Det spelar ingen roll hur stressad eller hur dåligt man än mår,
för när man kommer dit slappnar man av och bara mår bra. Bättre än alla anti depressiva piller
ever!
Som jag skrev tidigare planerade jag att gå till sängs tidigt, vet inte om elva räknas om tidigt men nu är jag
i alla fall stakt på gång. Tänkte bara säga god natt till er läsare först!
Så god natt på er, sweet dreams!
Puss o kram

Jag ska göra som lilla Djärf, gå och sova! visst är han söt? Önskar jag vore
lika söt när jag sover..

Väldigt orginell rubrik..

Hallå där!

Hur står det till? Själv är det sådär, är himla trött och känner mig¨
lite nere. Har varit jätte pigg och så halva dagen ungefär, men sen någon
gång bid fyra tiden när jag var i stallet blev jag bara helt slut och
bara kände att jag knappt orkade stå upp. Mamma kom och hämtade mig då och så
åkte vi hem till farmor och farfar och tog en fika. Jag kände mig inte bättre dock så jag la mig och vilade
en stund i deras hammock. Jag somnade som en stock! Det var så härligt att
bara ligga där och slumra, gunga lite sakta fram, känna solen bränna lite i ansiktet och höra
fåglarnas kvitter..Nästen lite poetiskt! Skönt var det i alla fall att sova en stund.
Nu känner jag mig något bättre men fortfarande är jag trött och lite hängig. Så nu ska vi bara
åka ut till stallet och ge ponnisarna mat och sen ska jag åka hem och bara slöa i soffan och sen
gå och lägga mig tidigt ikväll, och hoppas på att jag känner mig bättre imrogon.
Tror dock inte att det är något så, mer än att jag kanske ligger efter ett par timmar med
sömnen..
nej nu ska jag åka.
Puss o kram

idag känner jag mig trött, skulle inte ha något emot att hoppa in i bilden
och vara tillbaka på stranden på öland..det är härligt att bara ligga och slappa
i den varma sanden..

Little miss ladybird..


god natt!

Hola!

Har just kollat klart på lyxfällan tillsammans med mamma, ganska
bra faktiskt. Lite skrämmande att se hur vissa sätter sig själva och sina
familjer i sånna situationer som dem i programmet gör. Tänk att
ha sådanna skulder och inte kunna betala dem, vad gör man då
liksom?
Jag ska se till att aldrig dra på mig lån som jag inte kan betala, låter
smart eller hur?
Nej nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa en stund. vet inte riktigt vad bara..
Har börjat på Stieg Larsson sista bok i trillogin om Millenium, "Luftslottet som sprängdes",
men jag känner inte riktigt för att läsa den ikväll..Får se vad jag hittar på.
God natt på er och sov så sött.
Puss o kram

tycker att den här bilden ser helt sjuk ut, tycker att jag ser ut som en robot eller nåt..
Tycker inte ni?

5 Augusti

Halloj!

Allt bra med er? Själv är det toppen! Enda som inte är bra är att
jag har så förbaskat ont i ryggen..Vet inte riktigt vad det är men
har haft det nu i fera veckor. Det kommer när jag sitter längre stunder tex vid datan
eller vid matbordet eller så. Förmodligen är det att jag har suttit dåligt (alltså
väldigt kutryggigt) och att nu när jag sitter rakt får ont i musklerna eftersom dem har
vant sig med min "kut rygg stil" så dem har liksom blivit för korta..
Men jaja nog om det, jobbigt är det i alla fall. Aldrig kul att ha ont!
Åkte ut till stallet imorse och gav hästarna frukost och har varit där sen dess.
Pysslade med Zalle en låång stund, duschade viking och smörjde in han med
den nya cremen vi köpte igår, mockade hagen, betade hästarna en stund,
fixade kaninerna, plockade lite hallon och satt och myste och läste i hagen.
När mamma kom ut efter jobbet gick vi en prommenad, jag tömkörde zalle och
det gick jätte bra!
Imorgon blir det nog en prommenad i skogen, det har jag saknat!
Nu ska jag fixa lite saker här hemma, städa, redigera några bilder i photoshop
och sen kanske ta en liten cykel tur eller prommenad med engla.
Hoppas ni haft en bra dag och att ni också har fint väder!
Många kramar!

Jag när vi var på Öland och besökte en sten strand:)

Dagen min.

Hej hej!

Kom precis hem från en liten prommenad med mamsen, vi var och
hyrde en film. Oscar skulle va hemma ikväll så vi tänkte ha lite film mys,
dock så verkar ingen direkt vara på humör för det..Jag sitter här vid datan
och vet inte ens vad filmen handlar om, Oscar är grining och mamma har
börjat lessna hon me..Ungefär så som det brukar vara i min familj! Enda skillnaden
är att ret sticka till pappa saknas, han är nämligen på Öland me en kompis och ska titta
på Ulf Lundell som ska spela där.
Har varit i stallet hela dagen idag me, tiden går så fort där!
Zalle fick sig en dusch och schamponering idag, något han uppskattade sådär..
Han såg inte jätte nöjd ut men han stod i alla fall snällt stilla löst och jag
behövde bara korrigera honom ett par gånger. Gick även en prommenad i väldigt
rask takt, zalle var jätte pigg! Det är så roligt att se! Han är sig själv igen!
Städa hos kaninerna, smörja lite saker och pyssla lite me viking han jag med också.
Mamma kom ut sen direkt från jobbet och då gav jag ponnisarna middag och sedan åkte vi till
värmdö zoo och köpte en creme till vikings exem samt nytt flugspray, bromsarna har tydligen
bestämmt sig för att vakna till liv igen..
nu ska jag kolla runt lite på nätet, kanske fixa lite me bloggen och sen kanske gå och joina mamma
och oscar i soffan, vi får väl se har ju redan missat halva filmen så det kanske inte är någon ide..
Hoppas ni haft en bra dag!
Puss o kram

haha hittade en bild från zalles och min första lektion i Nh, visst ser
zalle såå intrisserad ut? (vadå jag menar ju intrisserad av sanden på
ridbanan...) har hänt lite sen dess:)

Rachelle Lefevre

Hallå där!

Maten står på bordet alldeles snart så jag måste skynda
mig lite, men jag är bara tvungen att skriva ett par rader..
Ni som är fan av twilight har säkert hört att Rachelle Lerevre, som
spelar Victoria inte kommer att vara med i Eclipse och Breaking dawn.
Istället kommer det komma nån annan som ska spela rollen som den elaka vampyren.
Vad tycker ni om detta? Jag tycker det är tråkigt, Rachelle passar så bra som
Victoria! Visst gör hon? Hon är dessutom en grym skådis, tror det blir
svårt för någon att gå in och göra ett lika bra jobb..Men men vi får väl se hur det blir. I
New moon (som btw kommer ut 20e nov) så är hon i alla fall med och det är
ju bra!
Nu skriker mamma att maten är klar, måste rusa!
Hörs sen!
puss o kram

heeela dagen!

Halloj!

Blir ännu ett kort inlägg..känner mig lite tråkig med alla mina små pytte
och inte så värst intressanta inlägg, men jag lovar att bättra mig har bara
inte haft tid dem senaste dagarna.
Har varit i stallet hela dagen idag, från klockan nio imorse till klockan
halv åtta..många timmar blev det:)
Pysslade med zalle en låång stund, tror det blev runt en och en halv timma.
han var ju för skitig nu efter att inte blitt borstad på i fyra dar. Stövet yrde och
min vita tröja var inte så vit efter en stund..Men fin blev han iaf och han verkade
tycka det var hur skönt som helst att bli lite ompysslad.
Sen gick jag en prommenad, betade honom en stund, myste lite till, gav mat,
städade åt kaninerna, pysslade me viking (tvättade honom och smörjde in hans
exem) samt gjorde lite annat smått och gott. en mysig dag var det i alla fall
och det är skönt att se att zalle mår bra igen. Nu är det bara att komma igång
så blir allt som vanligt igen! Har en massa saker som jag vill börja träna på igen,
som vi hade börjat med innan han blev sjuk. har mycket roligt att se fram emot!
Nej nu ska jag gå, har så ont i ryggen så jag kan inte sitta här längre..
Men imorgon blir det bilder vill jag lova!
Puss o kram

Hemma!

Hallå där!

Nu är vi äntligen hemma efter sex långa timmar i bilen..Inte nog med att
det är rätt jobbigt att sitta still i sex timmar, det skulle även vara skit varmt idag
också, så fläkten har jobbat hårt i bilen idag må jag säga!
Nu är vi i alla fall hemma och det är skönt. Har packat upp och nu ska vi äta middag
sen ska jag ut till zalle! Gud va jag saknar honom! Ska bli så härligt att se han igen och borra
ner ansiktet i hans päls!
Ska ladda upp bilderna här sen också så ni får se,
blev några riktigt fina!
Hoppas ni har det bra och har lika fint väder hos er!
Puss o kram