I bilen..

Halloj, Har ni hunnit hämta er efter trailern? Knappt så jag har det, har tittat på den sju gånger och bara längtar så! Kollade på den med mina kära vänner i skolan och alla är vi överens om att vi MÅSTE gå tillsammans på premiären! Det ska bli grymt roligt! Just nu sitter jag i farmor och farfars bil på väg ut till stallet, snälla som dem är så skjutsar dem ut mig idag! Mamma måste jobba sent och pappa är ju inte hemma..tur att man har så snäll farmor och farfar! När jag kommer ut så ska jag först ge zalle lite lunch och sen mocka och fixa lite. Han ska även få ha på sig magnet täcke och magnetbenskydd (det är jätte bra för blodcirkulation och stela muskler) Sen så ska han få lite massage hade jag tänkt:) Han blir ju så stel av att bara stå, han är en sån häst som måste röra sig mycket för att hålla igång leder och muskler. Så att stå är inte det bästa om man tänker på det.. Men med magneterna och massage blir det i alla fall bättre! Hoppas ni haft en bra dag! Njut av det fina vädret och ta vara på dagen!
Later
puss o kram
zalle<3 min lilla guldklimp!

OMG!!!!!!

Aaaah vet inte vad jag ska säga, är helt uppe i det blå just nu!
Behöver väl knappast säga att jag
1. Håller på att dör
2. Längtar sjukt mycket till 20 november!!!!!!


Morgon pigg!

Halloj,

Sitter i soffan och slappar lite, kollar på amerivan idol och surfar runt lite.
Gick upp halv sju idag och så åkte mamma och jag ut till stallet, tog ut lite hästar, gav zalle frukost och mockade till honom. Han är så söt min plutt! Älskar att början dagen med stallet, det är så mysigt och fridfullt där ute på morgonen. Super härligt!
Och nu sitter jag här och slappar. Ska gå ut med engla en prommis snart också.
Annars så har jag inga specialla planer för dagen, ska vara i stallet :) (ofcourse), städa rummet och räkna lite matte..suck.
Hoppas ni får en trevlig dag!
Puss o kram

Jag på morgonen..mina ögon hoppar vi över eftersom dem ser drogade ut..:P

Engla engla..

Är bara tvungen att lägga upp en bild på min kära lilla hund. Så här söt är hon just nu..
Puss o kram


Dead by april..

Hallå hallå,

Sitter i soffan med datorn i knäet och lyssnar på dead by april..
Har skrivit klart svenska uppgiften som ska in imorgon, gick vääldigt segt ska jag säga!
Jag kan verkligen inte fokusera just nu och orden seegar sig fram som kola ur min hjärna. As jobbigt!
Men nu är jag i alla fall klar, vilket känns väldigt skönt! Eller egentligen är jag inte helt klar, har en fråga kvar men den tar jag och gör klart imorgon under dagen.
Det gick bra inne i stan och studie besöket var helt okej. Efter åt åkte några och åt lunch tillsammans. Sen åkte jag till mammas jobb och så skjutsade hon ut mig till stallet. Jag blir alltid så glad av att se zalle! <3
Och en JÄTTE JÄTTE bra nyhet, han kändes mycket bättre idag!!! :D:D jag är såå glad! Känns jätte hoppfullt och jag är övertygad om att han blir helt bra snart! Jag längtar så tills jag får släppa ut honom i hagen och se han galoppera utan den jävla smärtan i hovarna!
Så jag känner mig väldigt glad! Imrogon är det fredag, vilket betyder
1. Lotta med familj kommer till stallet! :D
2. Det är den kortaste skol dagen!
3. Det är helg!!
Nej nu ska jag gå och lägga mig, är skol joggen imorgon..Phu jobbigt, springa i en timme! Men det är rätt kul så det går nog bra! Saken är bara den att jag har ansträgnings astma så jag låter så himla ansträngd och flåsar trots att jag inte är det! Väldigt irriternade.
Hoppas ni haft en bra dag!
Puss o kram

Jag idag..

Lunch med vännerna<3 (dålig bild)

världens sötaste zalle<3<3

Armband!

Titta vilket fint armband jag har, har pappsen gjort!
Fint va? och så med matchade örhängen.
Nu ska vi åka in till stan till dn huset på studie besök, ska bli roligt. Slutar ett inne i stan och då ska jag och några kompisar gå och käka lunch och efter det ska jag åka till mammas jobb och så skjutsar on ut mig till stallet och zalle<3
Ha det bra!

Tiden räcker inte till..

Hallå där,

Usch va tiden går fort! jag vet att jag gnäller ganska mycket om det, men så är det ju faktiskt! Timmarna räcker inte till för allt, det är därför som bloggen ligger lite nere just nu.
Men jag ska försöka skriva så ofta jag hinner.
Men nu är det dags för lektion så jag måste kila. Men jag skriver kanske ikväll, beror lite på när jag kommer hem från stallet.
Ha det bäst!
puss o kram!

visst är jag såå het? haha..:P känner mig så vacker! (bilden är redigerad..
hoppas ni fattade det;P

Godnatt!

Usch va tiden går fort!
Kom hem från stallet halv nio, åt middag och tog ett bad och nu är klockan redan halv tio..
Så det är stor tid att gå och lägga sig..om man vill vara pigg till morgon dagen vilket jag gärna föredrar.
Blev ett kort inlägg, skriver mera imorgon..
Hoppas ni haft en bra dag!

Pussar och kramar

jag och papi<3 saknar honom, han är borta den här veckan och kommer inte hem
förns på fredag..

Jag har tid..

Hej hopp,

Gud så skönt det är med sovmornar! I love them!
Börjar nio idag och klockan är inte ens halv åtta ännu, och det bästa är att jag är helt klar! Har klätt på mig, packat gympa grejerna, sminkat mig, fixat håret och håll i er nu, till och med bäddat sängen!
Så nu har jag gott om tid att göra vad jag vill!
Lektionerna i skolan idag känns helt okej, vi har svenska och engelska fram till lunch (jätte pass!) och sen so, Livskunskap och så avslutas dagen med gympa. Alltså ämnen som jag har ganska lätt för och dessutom tycker är roliga!
Det enda som är lite jobbigt är att vi slutar tjugo i fyra..
Men aja, nu ska jag nog använda tiden till någonting vettigt, kanske ta och skriva lite på min svenska text. vi håller på med Media tema inom både svenskan och engelskan och just nu skriver vi en argumenterande insändare..
Och för er som undrar så skriver jag och argumenterar om att trav borde förbjudas.
Hoppas ni får en trevlig dag! Uppdaterar under dagen!
Vi hörs!
Puss o kram

me så här på morgonen..

Söndag

Hej där,

Har inte skrivit på ett tag nu men ni förstår säkert varför..
har inte haft speciellt mycket ork till någonting, allt har bara varit grått och trist. Men nu så har jag ebstämmt mig för att försöka rycka upp mig lite. Zalle mår inte bättre för att jag går runt och är ledsen, utan tärtom. Jag måste se till att vara glad och positiv så att det smittar av sig på honom.
Zalle ska bli bra och även om det tar tid så blir han bra igen. det finns inget annat. Strömsholm har lovat att hjälpa oss och göra allt dem kan för zalle och hans små hovar så det känns jätte tryggt, dem är otroligt duktiga.
Så nu är det bara att boosta sig själv med bra saker och försöka se allt det positiva iställlet för det negativa.
Hoppas i alla fall att ni har det bra, har ni förästen märkt att hösten har smygit sig fram lite..?
Vi hörs!

Puss o kram

snart ska vi galoppera fram tillsammans igen<3

Jag orkar inte

Jag orkar inte, orkar ingeting. Just nu känns det som om någon slitit ut mitt hjärta, hoppat på det och slitit sönder det.
Zalle är sämre igen och fången vill inte ge med sig. Box vila nu och sen ska vi åka till västerås om tre veckor till en klinik som är specialiserade på just den förjävliga förbannat hemska sjukdomen..
Jag älskar zalle och jag kan inte leva utan honom, ett liv utan honom skulle inte gå.

Min andra del.